Prečo volajú do televízií kolaborantov a geopolitických analfabetov? #EÚ#GLOBSEC#NATO#Rusko#Smer -SD#Ukrajina#Vojna na Ukrajine

Existenčným životným záujmom Slovenska je, aby Ukrajina odolala ruskej agresii a zostala slobodnou a demokratickou krajinou.

#EÚ #GLOBSEC #NATO #Rusko #Smer -SD #Ukrajina #Vojna na Ukrajine 

Počas návštevy FSDC v Kyive (zdroj: GLOBSEC)

Blánár ani Smer nie sú odborníci na zahraničnú politiku. Je načase, aby Smer začal riešiť problémy slovenských občanov a nie imperialistické ambície zločincov z Kremľa! Na rozdiel od Smeru, prezidenti SR a ČR svojou návštevou na Ukrajine riešili tie najdôležitejšie problémy občanov SR a ČR – mier, bezpečnosť a stabilitu.

Blanár kritizuje prezidentku a špekuľuje o tom, čo by občania privítali. Občania Slovenska by určite uvítali, keby sa kolaboranti s ruskými vrahmi a nacistami nepretŕčali v televízii. Je nehoráznosť, čo Blanár beztrestne tára o Ukrajine na Markíze. Vojnoví štváči zo Smeru klamú o mieri a vydávajú Ukrajinu a západ za agresora a súčasne presadzujú záujmy nacistického Ruska. Presne ako doma, kde sa Smer vydáva za obeť vraždy J. Kuciaka. Hnus!

Reči o tom, ako sa Rusko nedá poraziť konvečnými zbraňami sú nezmysel. Rusko predsa napadlo Ukrajinu a tá sa bráni. Tá rovnica je presne opačne. Rusko vojensky nedokáže poraziť Ukrajinu a malo by okamžite ukončiť nezmyselnú agresiu. Ak Ukrajincom nepomôžeme, len predlžujeme vojnu. Ak im nedáme zbrane a pomoc, tak sa budeme spolupodieľať na agresii, ktorá má za cieľ likvidáciu ukrajinského národa a štátu.

Blanár de facto jasne povedal, že ak Vás na ulici prepadnú gangstri a budú Vás kopať, tak on by prišiel a ešte Vás dokopal, aby skrátil Vaše utrpenie. Tento politruk melie dookola o predlžovaní vojny. Nech láskavo ide na ruskú ambasádu a žiada okamžité stiahnutie Rusov z Ukrajiny! Vypínam.

NASPAŤ