Systematicky likvidujú Slovensko! #Fico#NATO#SIS#Slovensko

„Najväčšie umenie spočíva v zlomení odporu nepriateľa mimo bojového poľa. V protivníkovej krajine musíte zničiť všetko, čo je dobré.“ – Sun c’.

Robert Fico s ruským veľvyslancom Bratčikovom (Zdroj: facebook/Robert Fico)

Fico a jeho koalícia napriek pronárodným rečiam považujú Slovensko za nepriateľskú krajinu, ich mentálnou domovinou je Rusko. Národnú identitu a národné záujmy zamenili za falošný panslavizmus, čo je len nástroj ruského imperializmu, a svoje vlastné mocenské a ekonomické záujmy.

V duchu horeuvedenej stratégie od Majstra Suna, likvidujú všetko, čo je na Slovensku dobré alebo ako tak fungovalo – prírodu, ekonomiku, verejné financie, justíciu, kultúru, armádu, políciu, prokuratúru, spravodajské zložky…

Všetko podriadili svojim úzkym skupinovým a ruským záujmom. Až tento raut skončí, zostane tu po nich len spálená zem a ľudia ochotní prijať akéhokoľvek okupanta. Stačí, aby im sľúbil, že sa o nich postará.

Vo svojom článku v DennikN autori Tomáš Čorej, Mirek Tóda a Lukáš Prchal zisťovali názory u našich spojencov a zahraničných expertov. Z článku si dovolím citovať:

„Západné kontrarozviedky teraz prehodnocujú spoluprácu so slovenskými kolegami, pretože to prestáva mať zmysel, pokiaľ informácie uniknú na druhú stranu,“ vysvetľuje britský novinár Edward Lucas, ktorý sa špecializuje na tajné služby.

NATO prirovnáva k lietadlu s rôznym typom leteniek od prvej až po ekonomickú triedu. „Slovensko riskuje, že úroveň jeho služieb sa zníži na úroveň fľaše vody s balíčkom čipsov,“ konštatuje.

Celý článok DenníkaN si môžete prečítať tu:

Západné krajiny už filtrujú tajné informácie pre Slovensko. Česi Ficovi neverili od začiatku, iných nahneval postupne (dennikn.sk)

NASPAŤ