STRUČNE A JASNE! … o politike (11.10.2023) #Fico#Hlas#mafiánsky štát#Pellegrini#právny štát#Smer#stabilná vláda

Pellegrini chcel lepšie a viac, dopadlo to ako vždy. Hoci nebol na vojne, rýchlo našiel svoje miesto v tvare.

#Fico #Hlas #mafiánsky štát #Pellegrin i#právny štát #Smer #stabilná vláda

Zdroj: aktuality.sk

1️⃣ DOBRÉ HOLUBY SA VRACAJÚ II
1. Pellegrini uznal, že na Fica nemá a že maximum dosiahol len s Ficom. Chvíľu bude poskokom a potom bude chcieť byť prezidentom, „akoby členom strany“.
2. Drucker, Dolinková & co. si povedali mafia nesmrdí a lepšie koryto v hrsti ako holub na streche.

2️⃣ PROKRASTINÁTOR GARANTOM
P. Pellegrini ubezpečuje, že ak by malo dôjsť ku zmene zahranično-politickej orientácie SR, tak z koalície rýchlo odíde. Asi tak rýchlo, ako rýchlo stiahol z obehu veľvyslanca Kmeca po jednom videu mladej aktivistky Smeru. Alebo vôbec nie. A tak si kladiem otázku, čo všetko má v trezore Fico, Balciar & co.

3️⃣ IMPÉRIUM „M“ VYLEPŠÍ PRÁVNY ŠTÁT
Mafiánske praktiky politicko-mocenského aparátu z čias vlád Smeru nie sú ničím novým, zažili sme ich so synom na vlastnej koži. Výroba falošných dôkazov a dokumentov, likvidácia dôkazov, lži v obžalobe, zastrašovanie pomocou spravodajských služieb, to je štandardardná výbava z éry ficizmu. Teraz dostanú nový šat a právny štát dostane neviditeľnú zvieraciu kazajku.

🆙Priatelia, je treba nabrať sily a prežiť. Aj dnes vyšlo Slnko a určite niekde za mrakmi svieti. Výjde zajtra aj pozajtra… Na vojne som hovoril, že len vojak, ktorý prežije, môže vyhrať. Teraz hovorím, že náš národ prežil tisícročie bez akejkoľvek štátnosti, prežije aj svoju mafiánsku štátnosť a raz dospeje.

Pekný deň 🙂

📷aktuality.sk

Súvisiaci obsah:

Nestrašte návratom Fica, patrí do minulosti, nemá čo ponúknuť. Ako Pellegrini dva a pol roka chlácholil voličov | Aktuality.sk

NASPAŤ