Dá sa na Petra Pellegriniho spoľahnúť? #Hlas#Pellegrini#Ukrajina#zahraničná politika

O Ficovi vieme, že je antizápadný proruský politik a Smer nie je štandardná strana. Je Peter Pellegrini a hlavne jeho Hlas iný?

#Hlas #Pellegrini #Ukrajina #zahraničná politika

Vo verejnom priestore aj v zahraničí stále rezonuje vyjadrenie podpredsedníčky Hlasu, Denisy Sakovej, že Ukrajinu treba rozparcelovať, zmeniť jej hranice v záujme slovenskej a európskej prosperity.

Zdroj: twitter

Toto je garancia stability našej zahraničnej a bezpečnostnej politiky v podaní Hlasu P. Pellegriniho?

Vo verejnom priestore aj v zahraničí stále rezonuje vyjadrenie podpredsedníčky Hlasu, Denisy Sakovej, že Ukrajinu treba rozparcelovať, zmeniť jej hranice v záujme slovenskej a európskej prosperity. Toto je garancia stability našej zahraničnej a bezpečnostnej politiky v podaní Hlasu P. Pellegriniho?

Zlé jazyky hovoria, že sa Pellegrinimu búri vedenie strany, ktoré chce ísť len so Smerom. Hlas=Smer! Mnohým to bolo od začiatku jasné. Otázka je, či je Peter Pellegrini dobrý herec, alebo len zahľadený do seba a nevidí to!

Myslel si snáď niekto okrem Pellegriniho, že by Hlas bol niečo iné ako Smer II? Oni sa nerozišli kvôli ideovým rozdielom. Hlavnou príčinou bola samoľúbosť P. Pellegriniho a presvedčenie, že s jeho šarmom bude táto organizovaná skupina lepšie vyzerať a dlhšie vydrží na scéne!

Až teraz prichádza skutočná skúška, či Hlas – SD je európska sociálno demokratická strana, ako to prezentuje Peter Pellegini, alebo je to len svorka, ktorá v pude sebazáchovy odišla od Fica a kde zvyšok si myslí niečo iné ako líder.

NASPAŤ