Súvisí pokračovanie prenasledovania mojej rodiny s aktivitami GP? #Blaha#fekálny fantóm#generálny prokurátor#Greško#Operácia Generálov fantóm#prokuratúra#Žilinka

Poslanec strany Smer – SD, Ľuboš Blaha naznačil, že za prípadom môjho syna môže byť od samého počiatku politická nenávisť.

#Blaha #fekálny fantóm #generálny prokurátor #Greško #prokuratúra

Čelný predstaviteľ politickej strany Smer – SD, poslanec Blaha nielenže nerešpektuje jednoznačný rozsudok NS SR zo 4.7.2022, ale aj verejne dáva najavo, že ma nenávidí za to, že som za naše členstvo v NATO a že som za oficálnu proeurópsku zahraničnú politiku SR.

Orgány činné v trestnom konaní musia preveriť alebo vylúčiť, či táto politická nenávisť niektorých funkcionárov Smeru – SD voči Západu a mne osobne bola za snahou o moje odstránenie z OS SR a iniciovala organizovanú trestnú činnosť s cieľom krivo obviniť môjho syna. Pripomínam, že rozsudok NS SR zo 4.7.2022 na 98-ich stranách konštatuje mnohopočetné hrubé porušenie práv M. Macka a svojvôľu vyšetrovateľov, prokurátorov a súdov.

Jedným z hlavných aktérov tohto kolosálneho zneužívania orgánov štátnej moci a orgánov presadzovania práva, počnúc spolitizovanou políciou za vlády Smeru a končiac Ústavným súdom SR, je dozorujúci prokurátor JUDr. Greško. Ten hrubo klamal v obžalobe, toleroval výrobu falošných dôkazov, sám zadržiaval dôkazy a opakovane postupoval nezákonne, čo konštatuje priamo Najvyšší súd. Ale GP chráni JUDr. Greška pred účinným vyšetrovaním jeho činnosti a JUDr. Greško pokračuje v pokusoch o výrobu nezákonných dôkazov.

No nesmieme zabudnúť na intenzívne proruské aktivity GP v predvečer ruskej agresie. Ukrajina sa zatiaľ, naštastie, ubránila brutálnej ruskej agresii a my nemáme na svojich hraniciach kolóny ruských tankov. Na tie možno čakali mnohí podporovatelia ruskej vojenskej agresie a ruského politického režimu. Režimu, ktorému verne slúži aj ruská prokuratúra, s ktorou udržiava aj naďalej vrúcne vzťahy Maroš Žilinka, generálny prokurátor SR.

Viac sa dočítate tu:
Pán Žilinka, cítim s Vami, ale zastavte mafiánske praktiky prokuratúry! – Pavel Macko – (blog.sme.sk)

NASPAŤ