Jadroví gangstri šíria propagandu. Čo robia NBÚ a GP SR? #dezinformácie#jadrová bezpečnosť#propaganda#ruská agresia#Rusko#Ukrajina#Vojna na Ukrajine#Záporožská JE

Sloboda slova a šírenie zločinnej vojnovej propagandy sú dve rôzne veci. Aspoň podľa mňa a verím, že aj väčšiny súdnych občanov,

#dezinformácie #jadrová bezpečnosť #propaganda #ruská agresia #Rusko #Ukrajina #Vojna na Ukrajine #Záporožská JE

Koalícia pije kávu na Bôriku a konšpiračné h*mety (HS) šíria zasa ruský nacistický hnoj. Úsudok si urobte z úryvku na obrázku.

Úryvok z propagandy šírenej Hlaavnými správami (zaznamenané 12.8.2022)

Polopate, o čo vlastne ide?

ZZ agresori v marci vojensky zaútočili na cudzom území (Ukrajiny) na najväčšiu JE v Európe. Usadili sa v nej ako šváby a vybudovali si tam vojenskú základňu. Slovami ich veliteľa, podminovali celú jadrovú elektráreň. Záporožská JE bola absolútne neprípustný, doslova zakázaný vojenský cieľ podľa Ženevských konvencií. Ruskí nacisti nedbali. Vytvorili si tam vojenskú operačnú základňu a sú pripravení viesť vojenské operácie v tyle ukrajinských vojsk. To pre prípad, že by Ukrajinci oslobodili okupovanú časť záporožskej oblasti. Ruské vojská chcú dokonca v prípade potreby vyhodiť celú JE do vzduchu, inak by ju nezaminovali. Tým z JE vytvorili legitímny, ale citlivý vojenský cieľ.

Celý príbeh má jasnú príčinu a následok. Nacistická agresia ZZ-ruských vojsk na cudzom území, vojenský útok na civilnú JE, jej zaminovanie a vytvorenie operačnej základne uprostred JE. Všetko toto urobili Rusi. A teraz šíria bludy, že niekto z nich chce urobiť vinnníkov? Oni nimi sú a ide o plnohodnotné jadrové gangsterstvo. Deje sa to na rozkaz hlavného veliteľa dnes už nelegitímneho stáleho člena BR OSN.

Keď tých jadrových gangstrov Ukrajina, GT OSN a západ vyzvú okamžite odminovať JE , odísť odtiaľ so všetkými vojskami a ponechať tam demilitarizovanú zónu, tak štvavá vojnová propaganda šíri bludy, že západ, konkrétne USA tak spôsobujú jadrovú hrozbu! Jadroví gangstri z Moskvy za nezastavia pred ničím, dokým od medzinárodného spoločenstva nedostanú tvrdý odkaz, kde je červená čiara!

Stratili sme pud sebazáchovy?

Najhoršie však je, že túto nebezpečnú propagandu šíria beztrestne domáci kolaboranti a podporovatelia vojnového agresora a agenti ruských záujmov ako Hlavné správy. Niektorí politici už píšu pozývacie listy, najvyšší prokurári už analyzujú „výhodné“ dohody s okupačnými vojskami (Pozn.: GP Žlinka pri posudzovaní DCA a Dohody so ZSSR).

Načo si platíme NBÚ a spravodajské služby? Na to, aby tam chodili skrachovaní policajti a za menej ako 10 rokov pochybnej práce si udelili mnohotisícové výsluhové dôchodky a z tribún strany plnej extrémistov, odsúdených zločincov a násilníkov vypínali hruď z trápnych videí?

NASPAŤ