Dokázať, že nekonšpirujete, je ako dokázať, že neexistuje Boh! #fekálny fantóm#justícia#konšpirácie#Operácia Generálov fantóm#prokuratúra

Aj napriek tomu, že na všetko nemám rovnaký názor, chcem poďakovať Sme.sk, že sa na pokrytie témy fekálnych útokov vôbec podujali.

#fekálny fantóm #justícia #konšpirácie #Operácia Generálov fantóm #prokuratúra

Lebo málokoho už dnes napadne napraviť Vašu pokazenú reputáciu. Smečko sa o to pokúsilo a ja im za to úprimne ďakujem.

V slovenskej spoločnosti je takmer nemožné, aby ste zo seba zmyli špinu, ktorú na Vás niekto hodí. Sám to nedokážete a väčšinou sú médiá aktívne len vtedy, keď sa špina na Vás vyleje. Ak sa časom ukáže, že ste mali pravdu, bulvár to prejde mlčky. Už nikdy neurobí rovnako mohutnú kampaň, ako keď robil Vašu diskreditáciu.

Často sa stretávam s tým, že ma ľudia aj médiá vyzývajú, aby som predložil priamy dôkaz, že ma niekto diskreditoval cez syna. Je im jedno, že tá špina už je vyliata. Ako občan nemáte šancu urobiť všetky vyšetrovania, vypočuť vyšetrovateľov, prokurátora a krivo vypovedajúpcich svedkov. To je úloha OČTK. Keď sa tie rozhodnú sabotovať vyšetrovanie, ako napríklad generálny prokurátor tým, že odmietne zbaviť mlčanlivosti klamajúceho prokurátora Greška, nemáte šancu.

Systém Vás odsúdi za haj*a a konšpirátora a nikto neberie do úvahy dôkazy a logickú a časovú postupnosť deja. Teda, že najprv niekto likvidoval dôkazy, potom zorganizoval zadržanie v električke, zámerne zmenil podobu podozrivého a nakoniec zinscenoval fingované rekognície a až potom donútil podozrivého priznať sa.

Všetci chcú priame dôkazy, mená a uzavreté vyšetrovanie. Načo máme potom políciu a prokuratúru, ak to mám urobiť všetko sám? Ja nemôžem gaunera v talári pripútať na desať hodín o radiátor, ako nejaký kpt. Kovarčík a vymôcť z neho priznanie.

Ja dávam fakty priamo zo spisu, nie nejaké dohady. A pýtam sa, či je to všetko náhoda a aká je jej pravdepodobnosť. V blogu na konci článku je len zlomok špinavostí. V ďalších blogoch budem dávať ďalšie aj s kópiami dokladov.

Ale čo z toho, keď to prečíta len zlomok tých, ktorí už boli zámerne zmanipulovaní políciou a bulvárom? A média nechcú Vaše dôkazy. Oni chcú konkrétneho objednávateľa, pokiaľ možno už odsúdeného. Žiadna obeť diskreditácie nemá takú moc. Má ju len štát a ten je stále mafiánsky.

Ale keď Martina Macka krivo obvinili, na diskreditáciu celej rodiny stačilo jedno nepravdivé tlačové oznámenie hovorkyne Kurucovej. Proti tomuto nemáte už žiadnu šancu. Ak vás štát obetuje, aj pre bulvárne médiá už ste len mŕtvola.

Toto nie je politická kauza z éry Fica? – Pavel Macko – (blog.sme.sk)

NASPAŤ