Takto sa to robí v mafiánskom štáte, do frasa! #Dobroslav Trnka#justícia#korupcia#mafiánsky štát#prokuratúra

Ak by sa náhle objavila nejaká kompromitujúca nahrávka, takto nejako by to asi vyzeralo.

#Dobroslav Trnka #justícia #korupcia #mafiánsky štát #prokuratúra

Najprv nás pán sudca Filo ťahá za nos a potom si s nami vytrie oné po tom, čo ho zrazu osvietil rozum.

Dňa 13.7.2022 sudca Filo zastavil trestné stíhanie Dobroslava Trnku kvôli vydieraniu s nahrávkou Gorila.

Vážení, poučenie z toho je takéto:

Aj výpoveď náhodného ožralca alebo zaplatenej bezdomovkyne je dôkazom. Ale zvuková nahrávka alebo video z miesta činu ani za svet, ak vznikli bez povolenia súdu. Nahrávku nevyhotovili OČTK ale jeden z účastníkov. Ochrana súkromia je teda problém medzi Trnkom a Kočnerom, ale pre OČTK a súd by táto nahrávka mala byť objektívnym dôkazom, ak nebola manipulovaná a to podľa znalkyne nebola.

Je to hlúpy nezmysel, ktorý vyhovuje mafiánskemu štátu a jeho poskokom, rovnako ako 5-ročná premlčacia lehota pre prečiny verejných činiteľov s politickým krytím štátnej mafie.

Ak tieto nezmysly zákonne nezmeníme, nebude v tomto štáte kľud a spravodlivosť a mafia bude ďalej ničiť osudy občanov a piť ich krv. Ak zúfalý občan ukradne chieb v samoške pre svoje hladné deti, bude súdený ako zlodej. Ak špinavý policajt, prokurátor alebo sudca spácha zločin, tak sa systém o neho postará a odíde bez trestu.

Nech si o mne proruský poskok v talári a jeho nohsledi myslia a vypisujú po svojich oficiálnych stránkach čo chcú. Tento Augiášov chliev je treba vykydať, deratizovať a dezinfikovať.

Buď sa k nám čestní a rozumní občania pridajú a pomôžu nám zmeniť tento štát, aby slúžil občanom, alebo občania budú otrokmi štátnej mafie aj naďalej.

Zdroj: https://dennikn.sk/minuta/2932380/?ref=mwat

NASPAŤ