Falošné vlastenectvo za špinavé petroruble #antivlastenectvo#Donbas#extrémizmus#nacionalizmus#Putin#Rusko#Ukrajina#vlastenectvo#Vojna na Ukrajine#Vojnové zločiny

Chcete byť úspešní v politike? Serióznosť, vzdelanie, rozumné návrhy sú fajn, ale príliš Vám nepomôžu. Ste nudní. Politickí stratégovia a marketéri Vám poradia, že potrebujete silnú emóciu a pomocou nej si vytvoríte väzbu medzi politikom a voličom.

#antivlastenectvo #Donbas #extrémizmus #nacionalizmus #Putin #Rusko #Ukrajina #vlastenectvo #Vojna na Ukrajine #Vojnové zločiny

Najsilnejšími emóciami sú strach, viera všetkých druhov, nacionalizmus, eufória. Emócie spôsobujú vzrušenie a ľudia sú nimi ovládaní natoľko, že strácajú nad sebou kontrolu. Vypínajú racionalitu a kritické uvažovanie, konajú pudovo. Kto vie hrať s emóciami má vyhraté, ľudia ho budú pudovo nasledovať.

Vystrašte niektorých ľudí na smrť (migrantami, liberálmi…) a potom im ponúknite záchranu. Budú Vás zbožňovať, namiesto programu stačí hocičo hovoriť a prelínať to pripomenutím hrozby a Vašej záchrany. Staňte sa kazateľom, ktorí zomkne ohrozenú čriedu na báze náboženstva, príslušnosti k národu a ukážte na nepriateľov. Ovládnete čriedu.

Nacionalizmus a predstierané vlastenectvo sú vynikajúcim nástrojom stimulácie voliča. Stačí pomenovať hrozbu, nájsť nepriateľa a spojencov a hlavne prezentovať seba ako jediného, kto vie kto je kto a ako „na nich“. Ak dokážete osloviť zakomplexovaných či nespokojných s životom, máte jackpot.

Pani Slavěna Vorobelová je náhradníčkou za právoplatne odsúdeného fašistického poslanca. Primitívny nacionalizmus, lži a manipulácie, falošné hrozby a obdiv k Putinovi a jeho režimu pomohli. Zrejme pomohli aj peniaze od plateného ruského špióna, ktorý pracoval pre Rusko proti Slovensku.

Nie je náhoda, že práve falošní slovenskí vlastenci a nacionalisti často používajú najšpinavšie metódy psychologickej vojny, v ktorej sú Rusi experti. Diskreditácia, konšpirácie, manipulácie faktov, falošné obvinenia a neexistujúce ohrozenia sú ich nástrojom. Pani Slavěna pred voľbami bojovala Za rodinu, Za tradície, Za kresťanstvo, Za spravodlivosť. Podobne ako Putinove vojská, ktoré dnes páchajú masové zločiny na Ukrajine, aj ona by si mohla svoje auto a vlastne všetko označiť veľkým „Z“. Bolo by to logické, veď je „Za“ všetko pozitívne.

Pani Slavěna schvaľovala násilné odtrhnutie Donbasu. 22. 2. napísala: „Mierová misia na východnej Ukrajine je prirodzenou reakciou na etnické čistky páchané neonacistickým režimom, podporovaným hlavne z USA“. 23.2. tvrdila, že ruský prezident uznaním separatistických republík otvoril cestu pre vstup vojsk na Donbas, čo označila za mierovú misiu.

Pani Slavěna je morálne spoluzodpovedná za ruské zločiny na Ukrajine. Znásilňovanie ukrajinských žien nie je „Za rodinu“. Vyháňanie miliónov ľudí z ich vlasti nie je „Za tradície“, ale ruským imperiálnym zvykom. Postrieľať ľudí na ulici a nechať ich bez pohrebu obžierať túlavými psami nie je „Za kresťanstvo“. Rovnať so zemou celé sídliská nie je „Za spravodlivosť“.

Čo dodať záverom?

Snáď len to, že politické úspechy je možné dosiahnuť spoluprácou s nepriateľom proti vlastnej krajine a ešte si financovať kampaň za špinavé petroruble. Ale to nie je vlastenecvo. Je to kolaborácia s nepriateľom a hyenizmus voči vlastnému štátu a národu.

Zdroj: Náhradníčkou za Kotlebu je expredsedníčka strany, ktorú sponzoroval Garbár zo špiónskej aféry (dennikn.sk)

NASPAŤ