Čo sa babe chcelo, to sa Ficovi snilo #dezinformácie#Fico#hoaxy#korupcia#Lučanský

Hovorí sa, že zúfalí ľudia robia zúfalé veci. Robert Fico musí byť mimoradne zúfalý. Ale nie je hlúpy. Pochopil, že hra na city, dosť peňazí v pozadí pre influencerov a rýchle zriadenie komunity „All for Milan“ cez netransparentné profily v prípade smrti generála Lučanského urobili svoje. Aj ľudia ako Žitný, Baránek a dokonca župan Droba pomáhali šíriť hoax o údajnej vražde tohto prominentného zadržaného a väzobne stíhaného policajta.

#dezinformácie #Fico #hoaxy #korupcia #Lučanský

Výsledok tejto dobre zorganizovanej dezinformačnej kampane bol ohromujúci. Podarilo sa dvihnúť všeobecnú vlnu podpory pre človeka mnohonásobne podozrivého z bezškurupóznej korupcie a chladnokrvnej spolupráce s organizovanými zločineckými gangami.

Nikto už neriešil podozrenia, ani to, že to bol prominentný nominat Smeru a viac než blízky spolupracovník jednej z hlavných tvárí Hlasu. Zapalovali sa sviečky, organizovali „pochody“. Nikto už neriešil neuveriteľný majetok štátneho úradníka, rodina si ho mohla nechať. Ale hlavne, tisíce ľudí uverili strojcom štátnej mafie, že naše väznice sú plné samých svätých a bezúhonných ľudí.

Fico chcel zopakovať, čo sa osvedčilo

Lenže smrť Lučanského nie je to isté, čo smrť Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Oni boli obete systému, ktorý reprezentoval aj údajný policajný martír. Tanec Fica a spol. na hrobe generála Lučanského dlho nevydržal. Vláda, akokoľvek krívajúca na všetky nohy, hystériu okolo smrti bývalého policajného prezidenta ustála. Nebezpečenstvo, že nitky mafie povedú až k úplným špičkám Smeru nepominulo. Stále hrozí, že policajti a prokurátori sa raz dopracujú aj k epicentru štátnomafiánskeho zla.

A tak vodca dostal geniálny nápad. Treba tú hysterickú vlnu priživiť. Začal v priamom prenose klásť záhadné otázky o ďalšej sebevražde jedného zo „svätých“. “Je pravda, že tento človek je hospitalizovaný v nemocnici v Trenčíne?,” opýtal sa rovno pred kamerami.

Nový Ficov hoax sa v médiach ani sociálnyych sieťach neujal a v zápätí ho vyvrátil aj ZVJS:. “V nadväznosti na dnes prezentované informácie predsedu Smeru Roberta Fica uvádzame, že nie sú pravdivé, nakoľko v Nemocnici pre obvinených a odsúdených a Ústave na výkon trestu odňatia slobody Trenčín sa aktuálne nenachádza žiadny obvinený, ktorý by sa mal údajne v uplynulých dňoch pokúsiť o samovraždu a je obvinený z korupčných akcií NAKA,” odvetila riaditeľka odboru podpory centrálneho riadenia a komunikácie zboru dozorcov Katarína Nováková.

Čo ďalej?

Panika Roberta Fica naznačuje, že naozaj má z niečoho veľký strach a určite to nie je strach o blaho občanov. Malo by to motivovať vyšetrovateľov, aby zvýšili svoje úsilie a zbavili ho strachu z neznámeho čo najskôr. Rovnako by to malo motivovať predstaviteľov médií, aby ho jednoducho ignorovali. Stačí, aby úplne vynechali všetky jeho tlačovky. Stále mu síce zostane jedna súkromná spravodajská televízia, ale je to dobrý začiatok.

Začínam od seba a dnešným dňom ho minimálne na týždeń vypúšťam z mysle. Výnimkou by bolo len zaklopanie pánov v prilbách na jeho dvere.

Zdroj a foto: https://hitky.sk/fico-zahmlieval-o-dalsom-pokuse-o-samovrazdu-zvjs-odhalilo-pravdu/

NASPAŤ