Fico vie o všetkom, okrem mafie vo vlastných radoch #Fico#konšpirácie#mafia#mafiánsky štát#mocenský boj#prevrat#troll

Najnovšie predseda Smeru -SD Fico a jeho televízny poskok Kamenický prerazili úplné dno a za svojím neúspechom vidia priamo USA. Podľa Ficových slov publikovaných Novým časom, prezidentka organizuje neprijateľné zasahovanie Spojených štátov amerických do vnútorných záležitostí Slovenskej republiky.

https://www.cas.sk/clanok/1101050/trpke-slova-roberta-fica-priamo-na-adresu-hlavy-statu-prezidentka-mala-radsej-mlcat/

#Fico #konšpirácie #mafia #mafiánsky štát #mocenský boj #prevrat #troll

Keď paranoicky hľadal za všetkým Georga Sorosa, Fico ešte vyzeral len smiešne. Jeho najnovšie konšpirácie začínajú byť nebezpečné. Môžu vážne poškodiť štátne záujmy SR. Z Fica sa stáva konšpirátor a malý jedovitý červený troll. Po vražde J. Kuciaka a M. Kušnírovej vystavoval milión na stole, ale takisto šíril konšpirácie o štátnom prevrate. Dokonca sa jeho policajný prezident Gašpar snažil médiá zaviesť na falošnú stopu s drogami. Konšpirácie a stimulovanie najnižších pudov na vyvolávanie vášní je Ficova základná pracovná metóda. Robili to komunisti v 50-tych rokoch minulého storočia, dnes to robí to aj Fico.

Fico skončil ako konšpirátor a obyčajný troll
Najnovšie Fico obviňuje USA zo zasahovania do vládnej krízy (koláž: Pavel Macko, zdroj: facebook/Nový čas)

Komunistický revolucionár Fico

Fico nikdy nemal rešpekt k demokratickému ústavnému zradeniu. Nikdy to nebol jeho vzor či cieľ. Ak o ňom rozpráva, tak len vtedy, ak chce využívať výdobytky demokracie na ochranu svojich ľudí a záujmov. Keď bol pri moci, jeho rétorika bola iná. Rozprával z pozície moci a autority konať za ľudí a pre ľudí.

Už ako šudent bol prominentom komunistického režimu a zarytým komunistom zostal dodnes. On úprimne verí v nutnosť diktatúry proletariátu a triedny boj. Cítiť to z podtónov jeho vyjadrení, keď sa neustráži a povie, čo naozaj cíti. S luxusnými hodinkami na ruke, v peknom obleku a v spoločnosti dám si užíva prepychový život ako kedysi komunistickí pohlavári. Na sociálneho demokrata sa len hrá, podobne ako jeho stranícki biznis partneri. V skutočnosti mu asi nejde ani o majetok. Jeho skutočnou túžbou je moc. Neobmedzená. Dnes už naplno preberá rétoriku komunistickej propagandy, ktorou na Husákových obrazovkách širil nenávisť k Západu nejaký pán Jambor. Ten v 80-tych rokoch každý týždeň chrlil jedovaté protiamerické a protizápadné komentáre v československej televízii v hlavnom vysielacom čase.

Fico bol vždy protizápadný, má to v DNA. Nikdy ste ho nepočuli, že by spoň okrajovo spomenul nejaké vzory demokratických svetových lídrov. Ani nevideli, že by vo svojich vášnivých rečiach odkazoval na zakladateľov európskeho projektu. Jeho priatelia sú v Pekingu, či Moskve. Jeho vzormi boli revolucionári ako F. Castro, Che Guevara, H. Chavés a Maduro, či diktátori ako M. Kaddáfí a B. Asad.

Falošný sociálny demokrat

Keď Smer-SD začínal, tak z bilboardov po celom Slovensku ukazoval na EÚ holé zadky. No keď sa v roku 2006 dostal Fico so Smerom k moci a nám sa medzitým podarilo vstúpiť do EÚ a NATO, zjemnil rétoriku. Prijať európske miliardy a posunúť časť z nich svojim sponzorom stálo za to. Popri tom si naoko kopol do USA a ohlásil stiahnutie vojakov z Iraku. Skutočné stiahnutie vojakov mu trvalo takmer dva roky a vojaci odišli z Iraku v čase, keď už to tak nebolelo spojencov. Okázalé gesto bolo pre domáce publikum, realita pre spojencov.


Potom prišla éra európskeho jadra. Fico sa vyľakal, že by sa mohol uzavrieť peňazovod, ak by Slovensko prepadlo mimo hlavný integračný prúd. Jeho sponzori a údajne úspešní podnikatelia totiž nedokázali žiť z ničoho iného, než z verejných peňazí. Úspech ich podnikania stál a padal na verejných zákazkách prideľovaných Smerom a jeho nominantmi. Ohrozené boli aj krycie firmy jeho ministrov a spolupracovníkov z vedenia strany. Tie síce oficiálne negenerovali takmer žiadny zdaniteľný zisk, ale ich majitelia rozšafne investovali v zahraničí. Dnes tam majú lukratívne nehnuteľnosti, firmy a ktovie koľko krabíc s bankovkami z éry kešu na Slovensku tam ukrývajú jemu blízki podnikatelia a funkcionári.

Konšpirátor túžiaci po pomste

Všetko vyzeralo perfektne. Fico a jeho partia dokonale ovládli celý štát, prenikli do všetkých jeho kútov. Dokázali rozdávať peniaze tam, kde to potrebovali. Dokonca vedeli zaretušovať akékoľvek svistvo ako napríklad zverstvá v Čistom dni, či únos Vietnamca. Lenže mafia to prehnala a bola už tak nenažratá, že to nešlo ďalej zakrývať. Čoraz viac do jej aktivít rýpali novinári a opoziční politici. Po skrate mocných v pozadí zostali mŕtvi dvaja mladí ľudia a občania vyšli do ulíc. Žiadali koniec neobmedzenej moci Fica a mafie, ktorej Fico dovolil prevziať kontrolu nad štátom.

Fico vytiahol osvedčenú komunistickú taktiku a začal strašiť rozbíjaním republiky a štátnym prevratom. Nemal ešte odvahu ukázať prstom priamo na USA ako symbol Západu, tak prišiel so Sorosom. Neustál to a s hanbou musel odísť. Nakoniec ho ponížili aj vo vlastnej strane, keď ho začal vytláčať jeho niekdajší chránenec a protežant Peter Pellegrini. Zostala mu len druhá a tretia liga a najmä strach, kedy príde NAKA a zaklope na dvere u niekoho z čela tejto partie.

Dnes sa Fico správa ako dravec, ktorý zacítil krv. Je v jednom šíku s ruskými trollmi a ukazuje už priamo na USA ako zdroj nešťastia Slovákov a jeho odstavenia od moci. Jeho inštinkt mu velí, že nastal správny moment na mocenský zvrat. Vláda je v rozklade, vonku zúri pandémia, ľudia sú historicky nespokojní a naštvaní. Fico vie, že lepšiu revolučnú situáciu podľa príručky komunistického revolucionára už nebude mať.

Robert Fico sa pre svoju sektu tvári ako človek, ktorý vie všetko. Naozaj toho vie dosť. Reálne ešte stále ovláda veľkú časť tajných služieb, polície a má svojich ľudí v prokuratúre. Sudcovia sa u nás daju kúpit pomerne lacno. Fico vie všetko okrem toho, že skoro všetci okolo neho sú zapojení v mafii a že skoro všetky nikty vedú k Smeru. Zvláštne polarizačné videnie.

Robert Fico je nebezpečný pre demokraciu. Zrejme nie je v tesnom spojení s cudzou mocou. Fico sa len snaží o prevzatie moci akýmikoľvek prostriedkami. Aj takými, aké použili komunisti v 1948-om.

NASPAŤ