Únos Vietnamca: Neverím prokuratúre, v kauze fekálny fantóm nehorázne klame #diskreditácia#fekálny fantóm#generál Macko#krivé obvinenie#mafiánsky štát#Martin Macko#Operácia Generálov fantóm#prokurátor Greško#prokuratúra#spravodlivosť

Generálna prokuratúra tvrdí, že preverila spis v kauze únosu Vietnamca a nezistila žiadne nezákonosti. Podľa hovorkyne generálnej prokuratúry, vyšetrovateľ policajnej inšpekcie postupoval správne, rovnako ako bývalá krajská prokurátorka. Bližšie detaily neuviedla, všetko je vraj v poriadku. Generálna prokuratúra tvrdí, že skutok sa nestal. Vraj ani nemecký súd nezistil úmyselné konanie slovenských občanov. Rovnaký postup zvolila prokuratúra aj v kauze fekálny fantóm.

Neviem vyvrátiť kategorické tvrdenie prokuratúry, ktorá nič podrobnejšie neuviedla. Ale ani nemám dôvod jej veriť. V kauze fekálny fantóm totiž prokuratúra už päť a pol roka nehorázne klame a zakrýva rozsiahlu trestnú činnosť skupiny páchateľov. Prokuratúra sa dokonca priamo podieľala na nezákonnej činnosti. Všetko je vraj aj v tomto prípade v poriadku.

Nemôžem už viacej prehliadať tieto nehorázne lži a špinavú kampaň poškodzujúcu moju rodinu. Preto zverejňujem plné znenie mojej reakcie adresovanej generálnej prokuratúre SR.

Uvádzam v ňom jednoduchý a zrozumiteľný príklad nehorázností, ktorých sa polícia a prokuratúra masovo a systematicky dopúšťa. Zdanlivo jednoduchý príklad manipulácie spočíva v zničení videa so skutočným páchateľom z miesta činu a následného násilného odstránenia brady nevinného človeka, len preto, aby práve jeho mohli obviniť zo spáchania zločinu.

Pritom prokuratúra má k dispozícii dôkazy, ktoré ignoruje. Prokuratúra sa tvári, že 8 cm dlhá brada narastie za dva dni a že podozrivého je možné prispôsobiť popisu páchateľa aj brutálnym zásahom do jeho fyzickej integrity. Je to nezmysel a nehorázna arogancia moci zo strany prokuratúry. Má fatálne dôsledky v jednom zničenom ľudskom živote nevinného človeka. Pre časť prokuratúry zrejme ľudský život nemá žiadnu hodnotu. Ide predsa o moc, autoritu a falošnú dobrú povesť skorumpovanej a mafiou nakazenej inštitúcie.

*****************************************************************

Vážený pán generálny prokurátor,

Vážená pani hovorkyňa generálnej prokuratúry,

Vážené panie prokurátorky a Vážení páni prokurátori,


generálna prokuratúra dnes (5.3.20121) oznámila, že preverila prípad údajného únosu Vietnamca a konštatuje, že skutok sa nestal. Krajská prokurátorka Iveta Kopčová podľa generálnej prokuratúry postupovala správne. Iné som ani nečakal. Vyšetrovateľ nezistil nejaký úmysel konkrétnej osoby, ktorá by vedela o únose alebo sa na ňom podieľala. Generálna prokuratúra to potvrdila. V poriadku.

Zatiaľ aspoň prokurátori netvrdia, že naše vládne lietadlo ani neletelo. Ale to, že bolo deklarované ako ministerský let ministra vnútra, pričom minister na palube nebol a ani neplánoval byť, sa asi tiež nestalo. V poriadku. My občania nemáme spis, musíme rešpektovať to, čo nám prokuratúra direktívne povie.

Ale nemusíme tomu veriť. Na druhej strane, spis z kauzy fekálneho fantóma mám. Tá istá prokuratúra, na všetkých úrovniach, na moje podnety tvrdí, že je všetko v poriadku. Tak isto, ako to tvrdí aj o únose Vietnamca. Tvrdí to dokonca aj tá istá bývalá krajská prokurátorka, JUDr. Iveta KOPČOVÁ.

Vážení prokurátori a prokurátorky, neverím Vám!

Viem ale, že ma asi prekričíte z Vašej úradnej moci bez ohľadu na dôkazy, ako vždy doteraz! V prílohe Vám prikladám dva obrázky. Prvý je grafika, ktorú som vyhotovil na základe analýzy prípadu môjho syna, tzv. kauzy fekálny fantóm.

Dôkladná analýza veľkého množstva nezákonností v kauze fekálny fantóm dokazuje, že tieto neboli náhodné. Boli koordinované a ich cieľom bolo krivé obvinenie Martina Macka a diskreditácia jeho otca.
Obrázok 1: Rozsiahle nezákonnosti v kauze fekálny fantóm boli zámerné a koordinované (Pavel Macko)

Trvám na tom a dokážem Vám a hlavne verejnosti, že od samého počiatku ide o dopredu zorganizovanú provokáciu. Jej účelom bola moja diskreditácia a odstránenie z velenia ozbrojených síl. Dialo sa to na základe využitia reálnych útokov skutočným páchateľom na krivé obvinenie môjho syna a na masívnu diskreditáciu mojej osoby.

Skutočný páchateľ mal nevyliečiteľnú sexuálnu úchylku od detstva a bol to recidivista, ktorý už predtým bol trestaný za útok na ženu. V prípade môjho syna štyria znalci nezistili žiadnu úchylku ani inú liečiteľnú chorobu či poruchu. Tak si ju prokurátor JUDr. Greško, notorický klamár, vymyslel a systematicky špiní môjho syna a našu rodinu.

To, že je to notorický klamár dokážem priamo na dôkazoch celej verejnosti a médiám. Na tejto organizovanej diskreditačnej aktivite sa vo veľkom rozsahu podieľali aj viacerí prokurátori zo všetkých úrovní prokuratúry, viacerí za hranou zákona.

Článok súvisiaci s grafickou schémou si môžete prečítať v mojom blogu. Obsahuje okrem iného rozsiahly prehľad manipulácií v tomto prípade, po kategorizácii ktorých bola vyhotovená uvedená schéma.

https://pavelmacko.blog.sme.sk/c/556807/spravodlivost-alebo-organizovany-zlocin.html

Na druhom obrázku je fotografia syna, vyhotovená dva dni po útoku oholeného páchateľa v okolí Justičného paláca dňa 25.10.2015. Teda fotografia je z 27.10.2015.

Skútočná podoba Martina Macka v čase skutku vylučovala. aby bol fekálny fantóm. Poškodenú napadol oholený páchateľ. Z miesta činu zmizlo video so skutočným páchateľom  a vyšetrovateľ odstránil Mackovi bradu.
Obrázok 2: Podoba M. Macka z 27.10.2015 vylučuje, aby bol páchateľom útoku dňa 25.10.2015, ktorý bol podľa výpovede oholený. Video z miesta činu, na ktorom bol skutočný páchateľ záhadne zmizlo.

Pozrite si dobre obrázok môjho syna z 27.10.2015. Dňa 25.10.2015 napadol podľa jej pôvodnej výpovede poškodenú M.M. blízko Justičného paláca oholený páchateľ so zreteľnými lysinami a vekom 30-35 rokov.

Syn mal vtedy 24 rokov, dlhú bradu a nemal lysiny. Prokuratúra tvrdí, že útočníkom bol Martin Macko. Ale ten mal o dva dni neskôr bradu dlhú tak, ako ju vidíte na obrázku. Keď ho zadržali, mal ju ešte hustejšiu a o 4 týždne rastu dlhšiu (dorastenú aj po stranách). Pred rekogníciou mu však bradu zámerne vyšetrovateľ odstránil, aby poškodená mohla povedať, že Macko je páchateľ. Lebo to niekto tak chcel!

Okresná, krajská a generálna prokuratúra na moje sťažnosti svorne vytrvalo tvrdia, že postup prokuratúry bol správny. Teda, že Mackovi vyšetrovatelia mohli odstrániť bradu, ktorá vylučovala, aby bol vôbec podozrivým. Bol to totiž nevyvrátiteľný dôkaz, že Macko nemohol byť ani len pribratý do rekognície ako podozrivý.

Mám za to, že vyšetrovateľ pod dozorom prokurátora s jasným zločinným úmyslom odstránil Mackovi bradu a dokonal trestný čin zneužitia právomoci verejného činiteľa v jednočinnom súbehu s trestným činom marenia spravodlivosti.

Vyšetrovateľ využil na to skutočnosť, že Macko nemal advokáta, ktorý by takúto zločinnú rekogníciu ani len nepripustil. Rovnako vyšetrovateľ využil hrubý psychický nátlak a manipuláciu M. Macka pred rekogníciou a po nej. Dozorujúci prokurátor namiesto toho, aby zamedzil tomuto protiprávnemu konaniu a začal stíhanie vo veci uvedených trestných činov, sa na tom nepriamo podieľal a nadržiaval páchateľom. A s ním aj celý rad ďalších prokurátorov.

Dokonca sa prokuratúra dodnes tvári, že tá brada na obrázku narástla synovi za dva dni. Tu je asi potrebné aj odborné lekárske vyšetrenie tých, ktorí to tvrdia a na tom postavili účelové a krivé obvinenie Macka.

Bonusom dokresľujúcim zločinný zámer a dlhodobú prípravu tohto krivého obvinenia je aj to, že práve z tohto miesta činu niekto zničil video so záznamom skutočného páchateľa počas útoku. Policajtka, ktorá to mala vyšetriť ale nevyšetrila, bola zhodou okolností organizátorkou tejto konkrétnej rekognície. Ale prokuratúra systematicky tvrdí, že všetko je v poriadku.

Neviem akú vypovedaciu hodnotu má tvrdenie prokuratúry v prípade Vietnamca. Ale viem, že v prípade Martina Macka má vytrvalé tvrdenie prokuratúry o skutku z 25.10.2015 a jeho brade hodnotu čistého prokurátorského chrapúnstva. Prepáčte, ale slušnejší výraz pre takého konanie prokurátora a jeho nadriadených som nenašiel.

Takého konanie prokuratúry zlikvidovalo päť a pol roka života M. Mackovi a sťažilo život celej rodine. Prokuratúra týmto nezákonným postupom systematicky a zámerne špiní nielen môjho syna, ale úmyselne poškodzuje aj moju povesť a dôveryhodnosť na verejnosti už päť a pol roka. Robte si to svojiím rodinám, vážené dámy a páni!

Aj v súčasnosti, každý jeden deň, dostávam nenávistné odkazy na sociálnych sieťach a v diskusiách na internetových spravodajských portáloch ako otec fekálneho fantóma, ktorého úmyselne vyrobila politicky ovládaná polícia a prokuratúra. Kauzu systematicky zneužívajú politickí oponenti, najmä predstavitelia extrémistickej scény a konšpiračné médiá.

Môj syn je v dôsledku tohto zločinného konania vyradený zo života už viac ako päť a pol roka, je nezamestnaný a nezamestnateľný, bez príjmu, označený prokuratúrou za nebezpečného sexuálneho násilníka a nútený do násilnej sexuologickej liečby bez akejkoľkovek diagnózy.

To všetko len na základe nepodložených tvrdení psychopatického prokurátora, zneužívajúceho svoju právomoc, ktorého prokuratúra systematicky chráni. Súčasťou tejto nehoráznosti je aj svojvoľný postup spolupracujúceho, dnes trestne stíhaného sudcu s výraznými kontaktami na tajné služby a údajne podľa výpovedí svedkov aj na organizovaný zločin.

Môžete ma kľudne žalovať a nechať nezákonne odsúdiť ako syna, páni prokurátori. Zatiaľ stále máte moc zlikvidovať alebo oslobodiť koho sa Vám zachce, bez ohľadu na dôkazy a právo. Ale s právnym štátom ani poslaním prokuratúry to nemá nič spoločné.

Nenechám sa zastrašiť ani odradiť hrozbou násilia a od odhaľovania nezákonností v tomto prípade neustúpim, ani keby som mal zahynúť. Srandu ani bláznov si zo mňa a mojej rodiny nikto robiť nebude, ani nás špiniť. Využijem všetky zákonné možnosti a podporu ľudsko-právnych inštitúcií, aby som páchateľov, vrátane tých z Vašich radov, dostal pred spravodlivosť.

Považujte prosím tento podnet ako výzvu na zamyslenie a motiváciu k začatiu očisty vo Vašich vlastných radoch. Nepožadujem odpoveď na tento podnet.

Podrobné trestné oznámenie o podozrení zo spáchania uvedených trestných činov aj s konkrétnymi dôkazmi Vám zašlem v dohľadnej dobe a kopiu zašlem médiám. Kópiu tohto podnetu zasielam aj médiám.

S pozdravom
Ing. Pavel Macko, CSc., MSc.

NASPAŤ