Smerácky štát je horší ako ten mafiánsky #korupcia#mafiánsky štát#politika#spoločnosť#vnútorná bezpečnosť

Voľba bola buď sa podvoliť a celý život pykať, alebo odolať a celý život trpieť, či dokonca zmiznúť zo sveta. Aj o tom bude môj dnešný blog k prípadu môjho syna a ficoštátu. Zatiaľ si môžete prečítať na konci príspevku úryvok z článku k aktuálnej akcii JUDÁŠ.

Predtým ešte niekoľko viet odo mňa. Dlho sme si mnohí mysleli, že smerácky a mafiánsky štát sú synonymá. V skutočnosti skupina ľudí okolo Smeru (starého aj nového) ovládla štát a jeho inštitúcie podstatne viac a hlbšie, ako sa to kedykoľvek v histórii podarilo akejkoľvek mafii na svete.

Zaslúžia si vlastné originálne označenie.

Prenikli všade, od miestneho úradu cez verejnú a štátnu správu, až do všetkých bezpečnostných pilierov. Rozsah ovládnutia štátu bol porovnateľný len s komunistickým alebo ľudáckym režimom. Ale to boli ideologické totalitné režimy, toto je len mafia.

Naše osudy a životy sa častokrát riešili niekde pri káve alebo kole týchto supervládcov. Tam sa často rozhodovalo, kto bude žiť, kto musí pustiť chlpy a koho dať dole (aj fyzicky). Niekedy len vyťažili so situácie, keď pritisli ku stene tých, čo im kradli ich dane a DPH. Čítate dobre, ich dane – nie štátu, alebo naše spoločné.

Patrili im, lebo týmto ľuďom, ani ľuďom okolo Fica totiž nikdy o štát a občanov nešlo. Niekedy si niečo vymysleli, alebo nafingovali, aby vystrašili a vyžmýkali tých úspešných a prinútili ich k spolupráci (plateniu desiatkov) a niektorých len účelovo diskreditovali, aby ich mohli pritlačiť k múru.

Takto fungovala „prezumcia neviny“ vo ficoštáte, o ktorej zúrivo káže jeden radoby politik s priesvitným náhubkom. Mali na to všetky páky, všetky inštitúcie a ľudí schopných všetkého. Nebolo úniku, až do osudnej dvojnásobnej vraždy, po ktorej ľudia zdvihli hlavy. Ale vyhraté nemáme ani zďaleka…

K akcii JUDÁŠ:

„V máji 2016, už po rozbehnutí policajnej akcie, sa Slobodník, Kučerka, Peter Žiga a Štefan Žiga stretli v bratislavskom hoteli s Bödörom. Kučerka im tam vysvetľoval, na čo pri vyšetrovaní prišli, a oboznámil ostatných s tým, že do podvodu bola zapojená aj jedna z firiem Štefana Žigu.Približne o dva týždne sa Bödör stretol so Slobodníkom a povedal mu, že „vec mladého Žigu je potrebné vyriešiť k jeho spokojnosti“. Slobodník povedal, že sa o to postará, a vzápätí mu Bödör odovzdal 50-tisíc eur. Slobodník si nechal 25-tisíc eur a druhú polovicu odovzdal vyšetrovateľovi Kučerkovi, ktorý povedal, že v tom nevidí problém. Aj Kučerku v stredu obvinili v rámci akcie Judáš. „

https://dennikn.sk/…/akcia-judas-bodor-zaplatil-50…/…

NASPAŤ